Snelle en correcte boedelontruiming Veluwe en omgeving

Bent u op zoek naar een boedelontruimingsbedrijf in omgeving Veluwe? Bosch Facilitaire Diensten (BFD) uit Heerde is een betrouwbare partner voor het totaalpakket van ontruimen en verhuizen tot het schoon opleveren van de ruimte, zowel een bedrijfsontruiming als woningontruiming is mogelijk. Ook voor het ontruimen van uw buitenterrein of tuin bent u aan het goede adres.

Boedelontruiming Veluwe

Een boedelontruiming kan verschillende oorzaken hebben, bijvoorbeeld bij een faillissement, het niet na komen van de huurovereenkomst, bij verhuizing of bij overlijden. Bij alle gevallen ziet de eigenaar de woning of het pand graag weer verkoop / huur klaar. Zowel bij koop- als huurwoningen kan het mogelijk zijn dat na verhuizen of overlijden een woningontruiming plaats moet vinden. BFD levert het gebouw, de ruimte of de woning indien nodig bezemschoon en conform de eisen van de verhuurder / opdrachtgever op. Het ontruimen van een zwaar vervuild pand (kraakpand), een opgerolde hennepkwekerij, een kantoor ruimte die leeg en schoon opgeleverd moet worden valt ook hieronder. Tevens is het over verhuizen van enkele boedelstukken tot aan een complete inboedel mogelijk. Moeten er kasten, stellingen en wanden gedemonteerd worden? Geen probleem. Boedelontruiming van BFD omvat eveneens een klussendienst.

Bosch Facilitaire Diensten uit Heerde

  • Totaalbeheer van bedrijfspanden en terreinen in Veluwe en omgeving.
  • Onder andere voor boedelontruimingen en verhuisdiensten.

Wat kunt u van ons verwachten?

  • Vrijblijvende offerte
  • Zorgvuldig
  • Snelle uitvoering
  • Compensatie voor waardevolle inboedel
  • Advies over uw gebouw, woning en of terrein

Snelle bedrijfsontruiming? Neem contact op

Wilt u uw bedrijfspand of woning in Veluwe en omgeving laten ontruimen vanwege een verhuizing, brandschade, faillissement, een echtscheiding of overlijden? Neem dan snel contact op met Bosch Facilitaire Diensten voor een zorgvuldige en snelle uitvoering van de boedelontruiming. Of vul hieronder het contact formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact opnemen

Bestand bijvoegen:


De Doelen 2A, 8181 PV Heerde

Share This