Glasbewassing voor bedrijven in de regio Apeldoorn

Zoekt u een bedrijf voor de glasbewassing van panden in Apeldoorn en omgeving? Bosch Facilitaire Diensten (BFD) in Heerde biedt bedrijven een totaalpakket. U kunt bij ons terecht voor het schoonmaken, en de glasbewassing van gebouwen en terreinen in en om Apeldoorn en Zwolle.

Glasbewassing voor bedrijven in Apeldoorn

De uitstraling van een gebouw wordt grotendeels bepaald door de omgeving waarin het staat, maar ook door de staat van onderhoud waarin het gebouw verkeerd. Door het regelmatig onderhouden van de gevels en het glas, zorgt u er voor dat het gebouw wordt behouden. Ook bij de verkoop of verhuur van uw gebouw, zal de uitstraling hierin een grote rol spelen. Bosch Facilitaire Diensten verzorgd de glasbewassing en gevelreiniging bij diverse appartementencomplexen (Vve’s), incidentele klussen, bedrijfspanden en bij (vastgoed) beheerders van gebouwen en scholen.

Bent u opzoek naar een professionele glazenwasser? Bosch Facilitaire diensten beschikt over ervaren glazenwassers met gespecialiseerde apparatuur. Doordat wij gebruik maken van verschillende apparaten en materialen, is geen gebouw voor ons te hoog.

Dienstenpakket

Wanneer er aan uw gebouw meerdere facilitaire diensten moeten worden uitgevoerd, is een dienstenpakket of totaalpakket zeer geschikt. Hiermee brengt u alle benodigde facilitaire diensten onder één dak. Bij Bosch Facilitaire Diensten bent u gegarandeerd van één aanspreekpunt. Ook kunnen wij meedenken / adviseren in het onderhoud van het gebouw (MJOP).

BFD samengevat

  • Een betrouwbare facilitaire dienstverlener sinds 2004.
  • Glasbewassing voor bedrijven in Apeldoorn en Zwolle.
  • Ook voor het totaalbeheer van gebouwen en terreinen.

Contact opnemen

Kunt u wel een glazenwasser gebruiken en wilt u meer weten over de BFD glasbewassing van uw panden in de regio Apeldoorn? Mail of bel ons gerust met de vragen die u heeft of vul het contactformulier in.

Contact opnemen

Bestand bijvoegen:


De Doelen 2A, 8181 PV Heerde

Share This