Betrouwbare en flexibele glazenwasser voor bedrijven in Apeldoorn

Zoekt u een goede glazenwasser voor bedrijven in Apeldoorn of Zwolle? Bosch Facilitaire Diensten (BFD) biedt bedrijven in deze regio’s een totaalpakket, waaronder ook glasbewassing. Facilitaire dienstverlening van BFD betekent dat uw personeelsleden zich weer in alle rust bezig kunnen houden met de eigen werkzaamheden.

Glazenwasser voor bedrijven in Apeldoorn

Het reinigen van gevels en glaswanden bij bedrijven, dat vraagt om een andere aanpak dan glazen wassen voor particulieren. Schakel daarom een gespecialiseerde glazenwasser in, die de juiste mensen en apparatuur in huis heeft. BFD is zo’n gespecialiseerde glazenwasser. Wij zijn werkzaam in de regio Apeldoorn en Zwolle.

BFD biedt een totaalpakket

BFD is een flexibel en betrouwbaar facilitair bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring. Bedrijven en instellingen kunnen bij ons terecht voor het totaalbeheer van gebouwen en terreinen. Of zij nu schoonmakers en glazenwassers nodig hebben in Apeldoorn, een handyman of een conciërge, BFD verzorgt het.

Neem contact op

Kunt u wel een glazenwasser gebruiken voor uw panden in de regio Apeldoorn of Zwolle? Neem dan snel contact op met BFD via onze contactgegevens of vul het contactformulier in.

Contact opnemen

Bestand bijvoegen:Share This