Groenvoorziening

Groenvoorziening

Zoekt u een ervaren bedrijf dat de groenvoorziening rondom uw gebouwen kan verzorgen? Bosch Facilitaire Diensten (BFD) is een betrouwbare partner voor het totaalbeheer van gebouwen en terreinen. Wij bieden onze relaties in de regio Apeldoorn of Zwolle al meer dan 10 jaar lang kwaliteit en continuïteit.

Groenvoorziening bedrijfsterreinen in Apeldoorn

Van aanleg tot periodiek onderhoud, voor groenvoorziening bent u bij BFD aan het juiste adres. Wat er ook moet gebeuren, wij hebben de vaardigheden en de ervaring in huis. Al sinds 2004 verzorgen onze hoveniers de groenvoorziening rondom scholen, ziekenhuizen en andere gebouwen in de omgeving van Apeldoorn en Zwolle.

BFD

BFD biedt bedrijven en vastgoedeigenaars een totaalpakket facilitaire diensten. U kunt bij ons niet alleen terecht voor groenvoorziening, maar bijvoorbeeld ook voor schoonmaakdiensten en glasbewassing. Onze vakbekwame medewerkers zorgen ervoor dat uw bedrijfsterrein er altijd netjes verzorgd uitziet.

Interesse? Neem snel contact op

Heeft u interesse in groenvoorziening door BFD en wilt u weten wat onze tuinmannen voor u kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op en vraag gerust een offerte aan.

Contact opnemen

Bestand bijvoegen:Bent u geïnteresseerd?

Dan horen wij het graag van u.

Share This