Huismeesterdiensten woon- en kantoorgebouwen in Apeldoorn

Voor huismeesterdiensten in de omgeving van Apeldoorn of Zwolle gaat u naar Bosch Facilitaire Diensten (BFD) in Heerde. BFD is een betrouwbaar en flexibel facilitair bedrijf met inmiddels al meer dan 10 jaar ervaring.

Huismeesterdiensten gebouwen in Apeldoorn

Huismeesterdiensten uitbesteden geeft u als vastgoedeigenaar een hoop rust. Met een conciërge of portier geeft u de bewoners van uw panden of uw personeelsleden een vast aanspreekpunt. De huismeester beantwoordt vragen en lost problemen op. Wanneer de huismeesterdiensten goed geregeld zijn, geeft u dat een gevoel van zorgeloosheid. Zo kunt u zich met een gerust hart  richten op uw eigen dagelijkse werkzaamheden.

Totaalbeheer van BFD

BFD verzorgt niet alleen huismeesterdiensten in Apeldoorn en Zwolle, maar ook vrijwel alle andere facilitaire diensten. Van schoonmaken en glazen wassen tot klussendiensten en de groenvoorziening van terreinen en rondom gebouwen.

Meer weten? Neem contact op

Heeft u snel een conciërge of portier nodig? Neem dan gerust contact op met BFD voor een vrijblijvend gesprek over onze huismeesterdiensten. Vul het contactformulier in of bel of e-mail ons.

Contact opnemen

Bestand bijvoegen:Bent u geïnteresseerd?

Dan horen wij het graag van u.

Share This