Uitstekende schoonmaakdienst in de regio Apeldoorn en Zwolle

Zoekt u een goede schoonmaakdienst in de regio Apeldoorn? Bosch Facilitaire Diensten (BFD) uit Heerde is een betrouwbare schoonmaker en glazenwasser voor de gemeenschappelijke ruimtes van appartementencomplexen, kantoorpanden, winkels en andere openbare gebouwen.

Uitstekende schoonmaakdienst in Apeldoorn e.o.

Al meer dan 10 jaar kunnen bedrijven, scholen, VvE’s en vastgoedeigenaars bij ons terecht voor glazen wassen en schoonmaken. Wij bieden overigens niet alleen een schoonmaakdienst aan bedrijven in de omgeving van Apeldoorn, maar een compleet pakket facilitaire diensten.

Wilt u uw gebouw goed onderhouden aan de binnenkant? Het regelmatig stofzuigen, afnemen en controleren van de algemene ruimtes en eventueel kantoren en / of bij bewoners (van een Vve) is ook een van de diensten die BFD u kan bieden.

De medewerkers van de schoonmaak hebben veel ervaring en werken uitsluitend met Green Care Ecolabel producten in de eenmalige, dagelijkse en/of periodieke schoonmaak, die voldoen aan de Europese regelgeving.

Bosch Facilitaire Diensten (BFD)

  • Ervaring in de facilitaire dienstverlening sinds 2004.
  • BFD biedt zijn relaties kwaliteit en continuïteit.
  • Voor eenmalige klussen én periodiek schoonmaken.

Ook gebruikmaken van totaalbeheer BFD?

Wilt u gebruik maken van de schoonmaakdienst van BFD voor uw panden in de regio van Apeldoorn? Neem dan snel contact met ons op door ons te bellen, e-mailen of vul het contactformulier in.

Contact opnemen

Bestand bijvoegen:Bent u geïnteresseerd?

Dan horen wij het graag van u.

Share This